Service

Wij herstellen en onderhouden tuin- en landbouwmachines van de merken die we verkopen en andere professsionele merken .  Bij ons kan U terecht voor onderhoud en herstellingen van professionele machines zoals tractoren, maaiers, verreikers, kleine grondverzetmachines en bouwmachines  . Voor kleine las- en constructiewerken kan U eveneens bij ons terecht in onze ruime uitgeruste werkplaats.

Ook kunnen wij hydraulische slangen persen tot 5/8" en bezitten wij over een bandenmontage-toestel tot 56" alsook een airco-service toestel .

Voor de toelevering van universele wisselstukken voor land- en tuinbouwmachines, graafmachines en dergelijke kunnen wij rekenen op KRAMP en GRANIT met hun dagelijkse leveringen .

 

Voor de afhaling van uw machine(s) staan wij paraat met een bestelwagen met aanhanger. De grotere (defecte) machines worden per vrachtwagen afgehaald .

Gelieve uw machine(s) in de winterperiode te laten onderhouden en nazien om lange wachttijden en startproblemen in het voorjaar te vermijden. Ook raden wij het gebruik van alkylaat-benzine aan om het vergommen van gewone brandstof te vermijden .

Bij ons is Aspen-brandstof verkrijgbaar !